Reprezentanti

Vrei sa fii reprezentantul nostru ?

Avantajele reprezentantilor nostri

  • Poti castiga foarte multi bani:
  1. 25% -  Cominsion cursant:  Pentru fiecare cursant adus de tine vei primi 25% din pretul oricarui curs pe care acesta il va cumpara de la noi. (pe viata)
    • Exemplu : Daca tu aduci 100 de cursanti care se aboneaza fiecare la cate 1 curs ce are pretul 80 RON tu vei primi 2 500 RON pe luna.  ( 100 cursanti x 80 RON - pretul cursului x 25% procentul tau = 2500 RON )
  • Ajuti la dezvoltarea invatamantului modern: Promovand aceasta platforma ajuti la dezvoltarea invatamantului modern, iar rezultatul va fi asigurarea unui trai decent pentru familia ta.

 

Cum poti deveni reprezentant ?

Poti deveni reprezentantul nostru foarte rapid si usor. Trebuie doar sa completezi formularul de inregistrare ca reprezentant ( formularul din dreapta).

 

Cum poti castiga bani ca reprezentant ?

Dupa ce te-ai inregistrat ca reprezentant la noi vei primi un link pe care il poti posta pe pagina ta de facebook, alte site-uri etc...  Toti cei care se inregistreaza si se aboneaza la cel putin 1 curs dupa ce au dat click pe link-ul tau vor fi cursantii adusi de tine iar tu vei deveni reprezentantul lor ( chiar daca nu se inregistreaza in aceeasi zi , spre exemplu se inregistreaza a 2 a zi ) si vei primi 25% din pretul oricarui curs la care se aboneaza ei. 

Completeaza acest formular


Inregistrare Cont Nou de Reprezentant

About

WPLMS is an online education site which imparts knowledge and skills to million of users worldwide.

Maddision Square Garden, NY
222-345-6789
abc@crop.com

Last Tweets

Who’s Online

Poză de profil pentru queebhajelderli
Poză de profil pentru zioghafarexar
Poză de profil pentru erbieplacdiodraw
Poză de profil pentru ovlisealawbger
Poză de profil pentru marmasotajee
sus
Copyright © 2016-2017 ProfesoriDeTop.com.
X